top of page

TARINAMME

tarina
INTOHIMONA LEIPOMINEN

Auto täynnä leipomuksia suunnattiin kohti markkinoita ja aamusta alkaen mielenkiinto uutuuksia kohtaan oli suurta. Ei ehtinyt ensimmäinen markkinapäivä edes puoleen väliin, kun kaikki leipomukset oli myyty. Nopeasti kotiin, uuni taas kuumaksi ja ei muuta kuin leipomaan. Myös toisena markkinapäivänä herkut loppuivat ennen aikojaan ja leipuri oli vähintäänkin hämmentynyt leipomustensa saamasta suuresta suosiosta. Erityisesti mieltä lämmitti ihmiset jotka tulivat useamman kerran kahden markkinapäivän aikana hakemaan herkkuja. Useiden markkina- ja myyjäistapahtumien jälkeen oli selvää että tällaisille tuotteille on kysyntää ja niin kypsyi päätös oman leipomon perustamisesta. 

Vuonna 2012 valmistui ensimmäinen leipomo remontoidun Porin Kauppahallin tiloihin. Tilat jäivät kuitenkin nopeasti liian pieneksi kasvavan kysynnän vuoksi ja jo vuonna 2014 valmistui täysin uusi leipomorakennus Eurajoelle. Ei kulunut kuin lyhyt aika ja oli todettava että kaikkeen kysyntään ei nykyisessä leipomossa pystytä vastaamaan. 2017 oli taas aika aloittaa uuden tuotantotilan rakentaminen ja vuoden lopulla valmistuivat uudet leipomotilat Eurajoelle 8-tien varteen. Ja kuinka ollakaan, vuonna 2022 oltiin tilanteessa jossa tuotantotilat olivat jäämässä liian pieniksi, tämän vuoksi leipomon yhteydessä toiminut kahvila päätettiin sulkea ja ottaa tila muun leipomotoiminnan käyttöön.

Markkinoilla tuotteitaan myyvästä perheenäidistä ollaan lyhyessä ajassa päästy nykytilanteeseen jossa Hannan Gluteenittomat Herkut on kaikille maistuvista tuotteistaan tunnettu leipomo, jonka herkkuja toimitetaan jo nyt päivittäistavarakauppoihin ympäri Suomen ja jälleenmyyjien määrä kasvaa kysynnän myötä jatkuvasti.

Alusta asti tärkein asia on ollut valmistaa tuotteita jotka ovat gluteenittomia, mutta maistuvat kaikkien suussa hyvälle. "Normaalia" ruokavaliota noudattavien suusta onkin usein kuultu se, mikä on toiminnan perusta tänäkin päivänä Hannan Gluteenittomille Herkuille...

-Tämähän on... "parempaa kuin tavallinen".

bottom of page